fbpx

Вести

Вести2020-03-26T12:45:00+02:00

Лансиран е новиот веб сајт globusmakedonija

Лансиран е новиот веб сајт globusmakedonija На нашиот сајт можете да се запознаете детално со компанијата Глобус и сите наши производи. Детално се опишани сите категории, поединечно самите производи и сите нивни бенефити. Од сега ќе можете да ги следите сите новитети во врска со нашите активности, нови производи и интересни случки. Ќе имате прилика на едно место да најдете исклучително интересни рецепти, со кои ќе можете брзо и лесно да го направите вашето омилено здраво јадење.

февруари 2nd, 2020|Categories: Novosti|

Отворивме страна на социјалната мрежа Фејсбук Globus MK

Отворивме страна на социјалната мрежа Фејсбук Globus MK На нашата страна можете: Да дознаете за GLOBUS новитетите и ценовните промотивни активности Да најдете интересни рецепти Да научите некои нови работи Да прочитате интересни работи од светот на храната и кулинарството Да споделите со нас некои рецепти Да учествувате во наградувањата Да прочитате нешто што ќе ви го разубави денот

јули 26th, 2019|Categories: Novosti|

ГЛОБУС БРЕНДОТ ВЛЕЗЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

Глобус брендот влезе на македонскиот пазар На наше големо задоволство, пазарот на конзервиран зеленчук и житарки е побогато со компанија која е една од лидерите на европскиот пазар. Покрај конзервиран зеленчук во понудата го имаме и Витал групата на производи која е единствена на нашиот пазар. Станува збор за иновативна група на производи житарки – Киноа, Спелта и Соја, кои се во конзерви и спремни веднаш за употреба. Ова представува потполно нова категорија со суперхрана. Почнавме да се продаваме во 300 продажни локации. [...]

август 13th, 2018|Categories: Novosti|
Go to Top