Лансиран е новиот веб сајт globusmakedonija

На нашиот сајт можете да се запознаете детално со компанијата Глобус и сите наши производи. Детално се опишани сите категории, поединечно самите производи и сите нивни бенефити.

Од сега ќе можете да ги следите сите новитети во врска со нашите активности, нови производи и интересни случки. Ќе имате прилика на едно место да најдете исклучително интересни рецепти, со кои ќе можете брзо и лесно да го направите вашето омилено здраво јадење.