Отворивме страна на социјалната мрежа Фејсбук Globus MK

На нашата страна можете:

  • Да дознаете за GLOBUS новитетите и ценовните промотивни активности
  • Да најдете интересни рецепти
  • Да научите некои нови работи
  • Да прочитате интересни работи од светот на храната и кулинарството
  • Да споделите со нас некои рецепти
  • Да учествувате во наградувањата
  • Да прочитате нешто што ќе ви го разубави денот