ГЛОБУС конзервираната Киноа, Спелта и Соја се спремни веднаш за јадење. Не е потребно да се варат или да се киснат преку ноќ. Не содржат конзерванси, вештачки бои и адитиви. Можете да ги јадете сами, директно од пакувањето, или да ги измешате со некоја салата, јогурт…