• Единствена на пазарот
  • Спремна веднаш за употреба!
  • Фантастични ефекти на Киноа во секојдневната исхрана:
  • Можете да ја вклучите киноата во секоја диета и да уживате во глутен нетолеранцијата
  • Киноата е преполна со здрави минерали, витамини Б комплекс и витамин Е
  • Ги содржи сите 9 аминокиселини и лесно е сварлива
  • Киноата е една од ретките билки која е комплетен протеин