Глобус брендот влезе на македонскиот пазар

На наше големо задоволство, пазарот на конзервиран зеленчук и житарки е побогато со компанија која е една од лидерите на европскиот пазар. Покрај конзервиран зеленчук во понудата го имаме и Витал групата на производи која е единствена на нашиот пазар. Станува збор за иновативна група на производи житарки – Киноа, Спелта и Соја, кои се во конзерви и спремни веднаш за употреба. Ова представува потполно нова категорија со суперхрана.

Почнавме да се продаваме во 300 продажни локации.