Листови од спанак

Листови од спанаќ – вакуумиран

Листови од спанаќ. Без адитиви и без ГМО.

  • Состав: Спанаќ, вода, готварска сол.
  • Нето масa: 765 гр
  • Тип на пакување – конзерва

Спанаќот е едногодишно или двогодишно зелкасто растение, полно со витамини и минерали. Посебно е значаен неговиот висок состав на железо, поради што е често застапен во разни диети. Се користи како прилог на јадењата и за правење на пити, а младиот спанаќ се користи и во свежа состојба во разни салати.

Vakumirana

Пратете ги новитетите за ГЛОБУС производите на социјалните мрежи