Mexican mix


Мексико Микс – Вакумиран

Мексиканска мешавина на зеленчук

Слатка пченка со грашок и црвена пиперка, вакумирано и стерилизирано. Без адитиви и без ГМО. Без додаден шеќер.

  • Состав: Дробена слатка пченка (45%), грашок (26%), вода, коцки црвена пиперка (10%), готварска сол
  • Нето масa – 150 гри 300 гр
  • Тип на пакување – конзерва

Голд слатка пченка, зелен грашок и црвена пиперка – боите се неверојатни! Убавината на природата затворена е во една конзерва. Производ од вкусни и одбрани состојки, богат со влакна.

Vakumirana

Пратете ги новитетите за ГЛОБУС производите на социјалните мрежи