Витал Соја, Вакумирано

Соја, вакумирана, стерилизирана. Без адитиви и без ГМО.

  • Сoстав: Соја, вода, готварска сол.
  • Нето масa– 150 гр
  • Тип на пакување – конзерва

СОЈАТА содржи многу протеини, калциум, железо, фосфор, каротен и фолна киселина. Пробајте ги различните рецепти со соја како што се намази, салати, прилози и сл. Сојата е веројатно најпопуларната замена за месо и млечни производи за вегетаријанците

Vakumirana

Recepti sa sojom

Пратете ги новитетите за ГЛОБУС производите на социјалните мрежи