Globus është një nga kompanitë më të njohura dhe më të mëdha për prodhimin e perimeve dhe drithërave të konservuara me cilësi të lartë.

Cilesi e larte

Perime të konservuara të cilësisë së lartë nga
tokat më të mira në Evropë.

Cooked

Falë përdorimit të llojeve më të mira të lëndëve të para dhe cilësisë më të lartë të përpunimit, produktet tona Standard janë të cilësisë së shkëlqyer.

Mix

Një përzierje e shijeve, teksturës dhe ngjyrave të ndryshme. E përkryer si një sallatë e gatshme ose si përbërës në një sallatë.

Kids

Asortimenti i shëndetshëm dhe shumëngjyrësh i produkteve GLOBUS KIDS dedikuar fëmijëve tuaj do të sjellë lehtësi dhe dashuri në vaktet familjare.

Standard

Perimet tona BIO prodhohen ekskluzivisht nga përbërës të cilësisë së lartë nga fermat organike.

Perime të paketuara,
gati për të ngrënë menjëherë!

Pse jemi unikë dhe një zgjedhje e mirë

 • Ne përdorim teknologjinë më moderne të prodhimit për perimet e konservuara.

 • Fillojmë prodhimin me farat dhe perimet më të mira të cilësisë së lartë.

 • Perimet tona rriten në tokat më të mira në Evropë dhe ne mbajmë bashkëpunim të shkëlqyer me kultivuesit tanë.

 • Ne bëjmë përzgjedhjen më të mirë të perimeve

 • Ne i dërgojmë produktet tona nga fara në tryezë, i përpunojmë perimet e papërpunuara sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kështu ruajmë natyralitetin.

 • Ne kemi një gamë të larmishme dhe të gjerë produktesh dhe po zgjerojmë vazhdimisht ofertën tonë, duke ndjekur shumë risi.

 • Produktet tona janë pa aditivë dhe konservues të panevojshëm.

 • Produktet tona janë pa OMGJ.

 • Kanaçet tona pa BPA janë më të sigurtat për sa i përket sigurisë ushqimore.

 • Transparenca: me kodin në të gjitha produktet tona, i gjithë prodhimi ynë mund të gjurmohet.

…dhe për këtë arsye ato janë të favorshme për:

 • Familjet me fëmijë (produktet janë plot me lëndë ushqyese, përmbajnë shumë proteina dhe vitamina).

 • Atletët dhe personat me aktivitet të lartë (produktet janë ushqyese me përmbajtje më të lartë vitaminash).

 • Njerëzit e biznesit që nuk kanë kohë për të gatuar (është e lehtë t’i shtoni produktet në çdo vakt dhe ta bëni atë të ushqyeshëm dhe të pasur me proteina).

 • Personat që i kushtojnë vëmendje shëndetit të tyre (ushqim pa konservues, pa ngjyra artificiale dhe pa shije artificiale).

 • Vegjetarianët dhe veganët (si zëvendësues i mishit sepse përfaqësojnë një burim të madh proteinash).

Karakteristikat kryesore

1. Cilësia e produkteve

Ne i korrim perimet kur ato janë pjekur siç duhet dhe kalojnë një proces të rreptë përzgjedhjeje përpara përpunimit. Perimet e freskëta, pas vjeljes, të zgjedhura sipas shumëllojshmërisë, shkallës së pjekurisë dhe madhësisë, përpunohen brenda pak orësh në mënyrë të tillë që të ruhen të gjithë lëndët ushqyese të vlefshme. Perimet e globit ruajnë natyralitetin e tyre në kanaçe.

Kualiteti i produktit
Një themel i besueshëm

2. Një themel i sigurt

 • Eksperiencë e gjerë ndërkombëtare me sektorë inovativë për kërkim dhe zhvillim, të nxitur nga nevojat e konsumatorëve.

 • Përvojë shumëvjeçare në industrinë e perimeve të konservuara.

 • Perspektiva afatgjatë dhe qëndrueshmëria e zhvillimit.

3. Prodhimi ekologjik nuk është shumë i rëndësishëm.

 • Shkalla e riciklimit të mbetjeve është 85%.

 • Ne menaxhojmë dhe përdorim burimet natyrore në mënyrë efektive.

 • Ne përdorim kanaçe metalike si materialin paketues më të riciklueshëm.

Kualiteti i produktit

Ne veçojmë nga asortimenti

Misër i ëmbël

As misri i ëmbël nuk vjen direkt nga fusha. Globus na mundëson të shijojmë shijen natyrale të ëmbël të misrit me kokrra gjatë gjithë vitit.

Varri i kuq

Falë përdorimit simotër, fasulja e kuqe Globus do të jetë një nga miqtë tuaj më të mirë dhe më të mëdhenj në kuzhinë!

Mexico Mix

Sillni shijen e Meksikës në kuzhinën tuaj me përzierjen e perimeve meksikane Globus!

Vital Kuinoa

Ushqimi që pushtoi botën, tani e tutje dhe si Globus Vital Quinoa, Quinoa është një burim shumë i rëndësishëm proteinash. Përmban magnez, hekur, kalium, kalcium dhe zink si dhe vitamina B dhe E

Gjithçka që ju nevojitet në jetën tuaj të përditshme, duke e bërë më të lehtë gatimin e ushqimeve të shijshme dhe të shëndetshme gjatë gjithë vitit.

Ndiqni lajmet për produktet GLOBUS në rrjetet sociale