A e dini se si filloi konservimi i ushqimit?

2020-04-28T08:40:09+02:00Uncategorized @sq|

Konservimi i ushqimit daton në të kaluarën e largët kur njerëzit u përpoqën në mënyra të ndryshme të ruanin ushqimin nga prishja dhe të ruanin cilësinë e tij origjinale. Banorët në...