fbpx

Pyetje dhe pergjigje

Pyetje dhe pergjigje2019-09-30T12:44:53+02:00

Ju pyesni, ne përgjigjemi…

  Pyetjet e bëra shpesh nga përdoruesit tanë

  Si ruhet natyraliteti i produkteve Globus?2019-10-10T18:52:10+02:00

  Ne i ndjekim produktet tona nga fara tek konsumatori, i përpunojmë sa më shpejt perimet e freskëta dhe kështu ruajmë natyralitetin. Perimet e freskëta, pas vjeljes, në shkallën më të mirë të pjekurisë dhe madhësisë, përpunohen brenda pak orësh.

  Si ruhet cilësia e produkteve Globus?2019-10-10T18:53:15+02:00

  Një proces i rreptë përzgjedhjeje si garanci e cilësisë më të mirë!

  E korrim perimet kur është pjekur dhe për përpunim kalon në një proces të rreptë përzgjedhjeje. Perimet e freskëta, pas vjeljes, të zgjedhura sipas shumëllojshmërisë, shkallës së pjekurisë dhe madhësisë, përpunohen brenda pak orësh.

  Hiqen pjesët e panevojshme (pjesa e gjelbër e kokës, gjethet, rrënjët etj.), papastërtitë dhe mikroorganizmat.

  Kurse ecuria e mëtejshme e përpunimit është… Përpara zbardhjes pritet në copa, kubikë, shirita ose rrathë sipas nevojës. I përgatitur kështu, vendoset në një kanaçe, derdhet me tretësirë ​​të kripur, fshihet me vakum, mbyllet dhe sterilizohet në temperaturë mbi 100 °C për 10-15 minuta. Procesi i përgjithshëm i trajtimit termik është 40 – 70 min. Menjëherë pas sterilizimit, ftohet, i nënshtrohet një kontrolli të parametrave ndijor/organoleptike dhe fizike të produktit, pra test termostatik dhe vendoset në një magazinë.

  Si kujdeset kompania Globus për mbrojtjen e mjedisit?2019-10-10T18:50:51+02:00

  Globi – në shërbim të natyrës

  Prodhimi ekologjik është shumë i rëndësishëm për ne!

  • Shkalla e riciklimit të mbetjeve: 85%
  • Menaxhimi i përdorimit efikas të burimeve natyrore
  • Metali i përdorur për kanaçe është i lehtë për t’u ricikluar
  Si është hapja e kanaçes me produktet Globus?2019-10-10T19:04:30+02:00
  • Sot përdoret gjerësisht teknologjia e hapjes së lehtë. Ne e kemi përdorur për një kohë të gjatë në të gjitha produktet tona. Hapja është e lehtë me ne.
  Pse është e mirë Globe Quinoa?2019-10-10T18:47:11+02:00
  • Unike ne treg
  • Gati për përdorim menjëherë!
  • Efektet fantastike të Quinoas në dietën e përditshme:
  • Ju mund të përfshini quinoa në çdo dietë dhe të shijoni intolerancën ndaj glutenit
  • Quinoa është e mbushur me minerale të shëndetshme, vitamina të kompleksit B dhe vitaminë E
  • Ai përmban të 9 aminoacidet dhe është lehtësisht i tretshëm
  • Quinoa është një nga barishtet e pakta që është një proteinë e plotë
  Për kë janë produktet Globus më të favorshmet?2019-09-30T12:56:42+02:00

  Produktet Globus mund të hahen nga të gjithë, në çdo rast:

  • Familjet me fëmijë (produktet janë plot me lëndë ushqyese, përmbajnë shumë proteina)
  • Atletët dhe njerëzit me aktivitet të lartë fizik (produktet janë ushqyese me një përmbajtje më të lartë proteinash)
  • Njerëzit e biznesit që nuk kanë kohë për të gatuar (është e lehtë t’i shtoni produktet në çdo vakt dhe ta bëni atë më ushqyes dhe të pasur me proteina)
  • Personat që kujdesen për shëndetin e tyre (ushqim pa konservues, pa ngjyra artificiale dhe pa shije artificiale)
  • Vegjetarianët (si zëvendësues i mishit pasi janë një burim i madh proteinash)
  Në cilat vende shiten produktet e Globus?2019-10-10T19:08:03+02:00

  Markë e regjistruar dhe e mbrojtur në më shumë se 50 vende në mbarë botën. Kompania i shet produktet e saj nën markën tregtare GLOBUS në vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore.

  Kur përdoret Soja?2019-10-10T18:45:53+02:00

  Sojë përmban shumë proteina, kalcium, hekur, fosfor, karotinë dhe acid folik. Provoni receta të ndryshme soje si spërkatje, sallata, pjata anësore, etj. Сојат е веројатноста замена за mish dhe млечни produkte.

  Ku mund të blej produktet e Globus?2019-09-30T12:51:10+02:00
  • Produktet Globus mund t’i blini në zinxhirët e mëposhtëm të tregjeve në Maqedoni: Vero, Tinex, DM, Kit-Go, Super Kit-Go, Reptil dhe tregje të tjera më të mëdha.
  Cili është ndryshimi midis quinoa-s së konservuar, spellit dhe sojës në krahasim me çanta?2019-10-03T12:50:00+02:00

  Quinoa, Spelled dhe Soja e konservuar GLOBUS janë gati për t’u ngrënë menjëherë. Ata nuk kanë nevojë të zihen ose të ngjyhen gjatë natës. Nuk përmbajnë konservues, ngjyra artificiale dhe aditivë. Mund t’i hani vetëm, direkt nga paketa, ose t’i përzieni me një sallatë, kos…

  Cilat janë veçoritë kryesore të produkteve Vital?2019-10-10T18:47:35+02:00

  GLOBUS është prodhuesi i parë i markës që ofron përzierje soje, quinoa, spelled dhe spelled në një kanaçe. Këto produkte tashmë janë të disponueshme në treg në thasë, por ato janë të thata dhe duhet të ngjyhen dhe zihen para përdorimit.

  Soja e konservuar GLOBUS VITAL, quinoa, përzierja spell dhe spell janë gati për t’u ngrënë, menjëherë – nuk ka nevojë të zihet ose zhyten gjatë natës. Produktet e konservuara GLOBUS VITAL nuk përmbajnë konservues, ngjyra artificiale dhe aditivë. Kursim kohe për të gjithë ata që duan të ushqehen shëndetshëm.

  Cilat janë karakteristikat kryesore të produkteve Globus?2019-10-10T19:09:19+02:00
  • Perime të konservuara me cilësi të lartë nga tokat më të mira në Evropë
  • Ushqim pa aditivë të panevojshëm!
  • Perime në ambalazh, gati për përdorim gjatë gjithë vitit.
  Çfarë është Globus Spelt?2019-10-10T18:46:47+02:00
  • Spelt është një kokërr me një guaskë të trashë që e mbron atë nga ndotja dhe insektet. Përmbajtja e sasisë së përbërësve të substancave, proteinave dhe lyerjeve nga vitamina, përmban mangan, niacin, tiamin, bakar dhe vitaminë B2. Mund ta shtoni në kos, sallatë, ëmbëlsira dhe ëmbëlsira.
  Çfarë do të thotë paketim me vakum?2019-10-10T19:06:39+02:00
  • Produktet tona të konservuara përmbajnë më shumë lëndë të parë sesa paketimet tradicionale për shkak të teknologjisë së vakumit.
  • Më krokante, me më shumë lëndë ushqyese, më shumë ngjyra dhe thjesht më shumë perime.
  • Për shkak të aplikimit të teknologjisë së vakumit, produktet tona përmbajnë deri në 20% ujë. Duke vepruar kështu, ato mbeten më të freskëta, kanë një ngjyrë intensive dhe janë shumë të shijshme.
  • Dhe më e rëndësishmja, ju merrni më shumë perime!
  Çfarë bën kompania Globus?2019-10-10T19:09:41+02:00

  Globus, një specialist hungarez i perimeve që nga viti 1924, prodhon një gamë të gjerë perimesh të konservuara. Gjithçka që ju nevojitet në jetën tuaj të përditshme, duke e bërë të lehtë gatimin e ushqimeve të shijshme gjatë gjithë vitit.

  A përmbajnë produktet Globus OMGJ?2019-10-10T18:55:48+02:00

  Ne i prodhojmë produktet tona duke përdorur pajisje dhe teknologji më të fundit. Ne prodhojmë fara me cilësi më të mirë si dhe produkte jo OMGJ.

  A përmbajnë kanaçet BPA?2019-10-10T18:54:24+02:00
  • Kanaçet tona nuk përmbajnë BPA dhe janë prodhuar sipas rregulloreve më moderne të sigurisë ushqimore. Është vetëm një mënyrë tjetër se si Globus kujdeset për ju dhe shëndetin e familjes suaj.
  A mund të jetë e shëndetshme diçka e konservuar?2019-10-10T18:51:47+02:00

  Kur bëhet fjalë për produktet Globus, mundet. Pse? Meqenëse perimet përpunohen vetëm termikisht dhe pasi vendosen në kanaçe, ato paketohen (vakum) me teknologjinë e re të vakumit, e cila i mban vetë produktet të mos prishen. Nuk shtohen aditivë të panevojshëm.

  A mund të gjurmohet kur prodhohet një produkt?2019-10-10T19:07:01+02:00

  Sigurisht. Çdo produkt ka kodin e tij që është i shkruar në paketim dhe kështu mund të dërgohet i gjithë prodhimi. Në bazë të kodit, dihet saktësisht se kur ka qenë prodhimi dhe në cilën linjë.

  5 arsye pse është mirë të hani perime të konservuara:2019-10-10T18:47:55+02:00
  • Perimet janë të disponueshme gjatë gjithë vitit
  • Të paketuara me vakum – Perimet janë më të freskëta, përmbajnë më shumë lëndë ushqyese, më shumë ngjyra dhe thjesht më shumë perime në paketë
  • Ushqim pa aditivë!
  • Perimet e konservuara janë gati për përdorim! Kursen kohën e përgatitjes
  • Mund të hani në punë, në natyrë, në rrugë dhe në shtëpi

  Ndiqni lajmet për produktet GLOBUS në rrjetet sociale

  Go to Top