Histori

Si filloi historia…

Historia e prodhimit ГЛОБУС filloi në vitin 1924, kur filloi me на конзервирано овошје и ushqim.

1991

Komponimi i Fabrika cannervi GLOBUS fillon prodazhin e fushatës GLOBUS.

1995

GLOBUS Konservipari Rt. Dobi certifikatë për cilësi ISO 9002 од SGS Certification Service Ltd. Principite për sigurinë e ushqimit dhe cilësinë e lartë.

Понатамошен zhvillim në GLOBUS

2006 – Nga qershori 2006 vit, GLOBUS vazhdon të punojë nën pronësinë e shumëfishtë të Françeskut „Group d’aucy“.

2009 – ГЛОБУС ka shitur prodhimin e produkteve të konzervuara meskin (gotovi obroci), pashteti dhe namazi në kompaninë e fjalës HAMÉ.

2010 – Nga 11 janari, do të vazhdojë të funksionojë sipas strukturës së re: CGC Hungari Ltd si 100% shoqëri në GLOBUS Plc, do të vazhdojë prodhimin e produkteve të konzervuara nga ushqimet në Anglisht.

2018 – Zhvillimi i produkteve të reja (Vital).

2018 – Përcaktimi i tregut në rajonin e Jadranit.

2020 – Grupi d’aucy do të jetë me Union Triskalia për të bërë lider në industrinë dhe industrinë e ushqimit në Francë dhe Bashkimin Evropian. Emri i ri i grupit të përbashkët është „Eureden“.

Regjistrimi dhe markat e markave në mbi 50 vende në botë.

Komponimi i saj shet produktet nën tregtinë e markës GLOBUS në vend nga Qendrore dhe Lindja e Evropës.
Prodhuesit nuk përmbajnë përbërës të aditivëve, dhe ato mund të përmbahen vetëm me termike përpunimi.
Kompanja totale 80.00 toni vjeçare, nga ata që tregojnë 96%

1924

GLOBUS markat fillon prodhimin në konservuar fruta dhe fruta dhe nga atëherë është në më shumë nga 50 vende të regjistruara në botë.

Karakteristikat kryesore

1. Cilësia e produktit

 • Ne përdorim teknologjinë më moderne për prodhimin e perimeve të konservuara.

 • Ne fillojmë prodhimin me farat dhe perimet më të mira, me cilësi të lartë, jo OMGJ.
 • E korrim perimet në një pjekuri të kënaqshme dhe përpara përpunimit kalon në një proces të rreptë përzgjedhjeje.
 • Perimet e freskëta, pas vjeljes, të zgjedhura sipas shumëllojshmërisë, shkallës së pjekurisë dhe madhësisë, përpunohen brenda pak orësh në mënyrë të tillë që të ruhen pjesa më e madhe e lëndëve ushqyese.
 • Falë teknologjisë moderne që përdorim gjatë prodhimit, perimet tona ruajnë lëndët ushqyese dhe janë gati për përdorim gjatë gjithë vitit!
 • Falë trajtimit të duhur termik të perimeve dhe teknologjisë së konservimit, produktet tona nuk përmbajnë aditivë dhe konservues të panevojshëm.
 • Kanaçet tona pa BPA janë më të sigurtat për sa i përket sigurisë ushqimore.
 • Transparenca: me kodin e të gjitha produkteve tona, i gjithë prodhimi ynë mund të gjurmohet.

2. Një themel i sigurt

 • Përvojë e gjerë ndërkombëtare me një sektor inovativ K&Zh të drejtuar nga nevojat e klientëve.
 • Përvojë shumëvjeçare në industrinë e perimeve të konservuara.
 • Perspektiva afatgjatë dhe qëndrueshmëria e zhvillimit.
 • Ne kemi një gamë të larmishme dhe të gjerë produktesh dhe po zgjerojmë vazhdimisht ofertën tonë, duke ndjekur shumë risi.

3. Prodhimi ekologjik është shumë i rëndësishëm për ne

 • Shkalla e riciklimit të mbetjeve është 85%.

 • Ne menaxhojmë dhe përdorim burimet natyrore në mënyrë efektive.

 • Ne përdorim kanaçe metalike dhe ambalazh qelqi si materiali paketues më i riciklueshëm.

Marka GLOBUS

 • GLOBUS është një markë me traditë shumëvjeçare dhe popullaritet të madh në vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore.

 • Marka është shumë inovative me mbështetje të fortë marketingu, veçanërisht në botën dixhitale, si dhe në të gjitha pikat e shitjes.
 • Karakteristikat kryesore të markës: ushqim natyral, i shëndetshëm me më të mirët

Globus ka në asortimentin e tij të gjitha produktet bazë që konsumatorët vlerësojnë dhe i duan në tregun e tyre. Marka është në zgjerim të plotë gati për të zgjeruar asortimentin për të përmbushur pritshmëritë e reja të konsumatorit.

Ndiqni lajmet për produktet GLOBUS në rrjetet sociale