Kanellon me spinaq, salcë kosi dhe pancetë

Përbërësit:

  • 1/2 kanaçe spinaq GLOBUS 765 gr
  • 6 copa pancete
  • 3 lugë krem ​​djathi (rikota ose sipas dëshirës tuaj)
  • 1 lugë bollgur gruri të imët
  • 150 g salcë kosi (20%)
  • 50 gr djathë parmixhano të grirë
  • 1 kuti me kaneloni
  • kripë dhe piper i sapo bluar
  • vaj ulliri

Përgatitja

Ndezim furrën në 180°C. Pritini pancetën në copa të vogla. Në një enë të veçantë përziejmë spinaqin GLOBUS, sherbetin krem ​​(rikota), grisotton dhe pancetën për të marrë një masë homogjene, shtojmë kripë dhe piper sipas shijes. Mbushni kaneloni me përzierjen që rezulton. Përziejmë kosin dhe djathin parmixhan dhe një shtresë e vendosim në një enë pjekjeje, më pas i rregullojmë kanelonët. Lyejini kanelonët me pjesën tjetër të përzierjes së kosit dhe parmixhanit. Piqeni në furrë për 20 minuta ose derisa të merrni një ngjyrë të këndshme.

Ju bëftë mirë!

🍽️ 4 persona
45 minuta

Vezë të fërguara me perime